Tarieven

/Tarieven
Tarieven2019-07-13T09:28:12+01:00

Kies de abonnementsvorm die bij jou past

Bij Merlijn hebben we diverse abonnementsvormen. Wil je regelmatig een les volgen, dan raden wij aan een maandkaart onbeperkt of kwartaalkaart te nemen. Volg je slechts af en toe een les, dan past een knipkaart voor 10 lessen beter bij je.

Bij elk type abonnement kun je alle soorten lessen volgen. Je kunt dus altijd kiezen voor de les die op dat moment bij je past. Je hoeft voor onze lessen niet te reserveren. Een abonnement bij Merlijn is inclusief het gebruik van de douche- en saunafaciliteiten. We hebben tevens twee royale kleedruimten met ruime kluisjes waar je je spullen veilig op kunt bergen.

Proefles volgen?

Leskaarten

Type leskaart Tarief Betalingswijze
Knipkaart 10 bezoeken
(6 maanden geldig)
€ 116,- Contant of pin
Losse Les € 15,- Contant of pin
Kinderyoga knipkaart 10 bezoeken
(tm 13 jaar, 4 maanden geldig)
€ 79,- Contant of pin

Abonnementen

Type leskaart Tarief Betalingswijze
Maandkaart onbeperkt € 55,- Automatisch incasso
Kwartaalkaart onbeperkt € 165,- Contant of pin
Kwartaalkaart
1 x per week
(13 bezoeken, vrij te gebruiken tijdens gehele periode van 3 maanden)
€ 112,- Automatisch incasso

Proefles

Iedereen is welkom om een vrijblijvende proefles bij ons te volgen. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Kies een les uit in het rooster en kom een kwartiertje voor aanvang van de les. We leiden je dan rond in het centrum en vertellen je meer over de lessen. Je kunt je vervolgens omkleden en direct deelnemen aan de les. Weet je niet goed welke les bij je past? Lees hier meer over de verschillende (yoga-)lessen, of neem contact met ons op.

Kosten: een proefles staat gelijk aan een losse les (€15,-). Wanneer je na de proefles kiest voor een lidmaatschap, dan is de proefles gratis.

Voor nieuwe leden

Kom je voor de eerste keer? Kom een kwartiertje voor aanvang van de les die je wilt volgen. We kunnen je dan direct inschrijven en rondleiden. Na de les ligt je pasje klaar! Kom op tijd voor de les. In de ochtend gaat de deur dicht als de les bezig is en kun je niet meer naar binnen.

Wij rekenen eenmalig €15,- inschrijfkosten (met uitzondering van de proefles). Op alle abonnementen van Merlijn zijn de algemene voorwaarden van toepassing, zie onderaan deze pagina.

Sauna’s

U kunt altijd gebruik maken van onze infraroodsauna’s en de Finse sauna met kleurentherapie. Het gebruik van de sauna’s is gratis, en heerlijk om nog even na te genieten van de les.

Algemene Voorwaarden

Op de abonnementen van Merlijn zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Algemene Voorwaarden Merlijn Body Mind Center BV

Beknopte weergave: 

De abonnementsvormen per automatisch incasso zijn doorlopend. Merlijn is het hele jaar open, met uitzondering van nationale feestdagen. U heeft dus jaarrond de mogelijkheid om te genieten van de lessen.

Wilt u uw abonnement opzeggen, dan kunt u dit schriftelijk of per mail doorgeven. De opzegtermijn is uiterlijk 1 maand voor het verstrijken van de abonnementsperiode. Zegt u minder dan 1 maand voor het verstrijken van de abonnementsperiode op, dan wordt één volledige maand in de nieuwe abonnementsperiode in rekening gebracht. Wanneer u uw abonnement opzegt, wordt bij terugkeer opnieuw €15,- inschrijfgeld gerekend.

U heeft, aan het einde van een abonnementsperiode, altijd de mogelijkheid om te switchen tussen abonnementsvormen. Bijvoorbeeld, wanneer u een tijd minder of juist frequenter de lessen bezoekt.

Abonnementsgelden worden niet gerestitueerd.