Naast de lessen die Merlijn verzorgt, kun je ook genieten van verschillende behandelingen bij Merlijn. Behandelingen voor ontspanning of juist om nieuwe energie op te bouwen. Voor het losmaken van de spieren of het activeren van de geest.

Reiki betekent letterlijk Universele energie. Reiki geeft diepe ontspanning en activeert het zelfgenezend vermogen. Reiki leert je om beter naar jezelf te luisteren. Heb je bijvoorbeeld regelmatig last van hoofd- of rugpijn, of lijd je aan slapeloosheid, sta je vaak onder stress? Ben je regelmatig moe, angstig, somber? Wil je stoppen met roken? Na een operatie weer aansterken? Reiki helpt.

Lees meer >

Ontdek hoe je op een gezonde manier, blijvend kunt afvallen. Elk dieet al geprobeerd? Op alle consulten geeft Desiree afvalgarantie; met haar aanpak slaag je wel!

Lees meer >

Mindfulness helpt je los te komen van je automatische patronen van denken, voelen en doen door bewuste, vriendelijke aandacht te geven aan je ervaring in het hier en nu.

Lees meer >

Inner Compass Massage & Coaching gebruikt massage als tool om te leren luisteren naar jezelf. In mijn massages gaan we de diepte in om in te zoomen op de onderliggende mentale, emotionele of spirituele component van wat er lichamelijk vastzit.

Lees meer >

Shiatsu is een vorm van manuele therapie, waarbij storingen in het lichaam verholpen kunnen worden en de energie vrij kan stromen. De Shiatsu massage bestaat uit het geven van druk (met behulp van de duimen, vingers en handpalmen), rotaties en manipulaties.

Lees meer >