Massage Coaching

Zit je vast? Klopt er iets niet? Heb je vaak een gevoel van ‘ik weet het niet’? Wil je groeien als persoon en schrik je er niet voor terug om jezelf onder de loep te nemen, met een onderzoekend oog te kijken naar wie je werkelijk bent, om zo te herkennen welke kant je op wilt gaan?

Inner Compass Massage & Coaching gebruikt massage als tool om te leren luisteren naar jezelf. Jouw lichaam is hierin het belangrijkste instrument. In mijn massage gaan we de diepte in om in te zoomen op de onderliggende mentale, emotionele of spirituele component van wat er lichamelijk vastzit. We maken werkelijk contact en onderzoeken wat er bij je klopt. Hierdoor ontstaat er ruimte zodat jouw puzzelstukjes op hun plaats kunnen vallen.

Ik geloof dat ieder mens een innerlijk kompas in zich heeft. Door hiernaar te (durven) luisteren weet je wat jouw weg is en kun je dus weer verder, moeiteloos, in flow.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Samantha Hosea. Ik ontmoet je graag.

Samantha Hosea verzorgt massage coaching bij Merlijn. Merlijn beschikt over een volledig ingerichte massageruimte.

Afspraak maken?

Je kunt een afspraak maken voor een massage aan de balie van Merlijn of je kunt contact opnemen met Samantha Hosea (info@inner-compass.nl  of 06-22036086). Meer info: http://www.inner-compass.nl