VoetreflexPlus Massage

Door het masseren van de reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit zorgt voor een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Bij VoetreflexPlus wordt de Westerse voetreflexologie (het lichaam wordt weerspiegeld op de voeten) gecombineerd met de Chinese voetreflexologie (dat is de Plus) waarbij naast de reflexzones op de voeten ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden meegenomen. Een voetreflexmassage van de voet is eigenlijk een massage van het hele lichaam. Voetreflexologie wordt al eeuwenlang toegepast bij eigenlijke alle lichamelijke en emotionele klachten. Het is een complementaire geneeswijze en vervangt niet de arts.

Josine Zijlstra heeft de 3-jarige HBO-opleiding bij Total Health (www.totalhealth.eu) afgerond. De behandelingen vinden plaats in de behandelruimte van Merlijn.

Kosten?

  • Een ontspannende VoetreflexPlusmassage: 30 minuten – €25,-
  • De therapeutische behandeling van een klacht: 60 minuten – €50,- per behandeling (over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig). Eerste behandeling is inclusief intake.

Afspraak maken?

Je kunt op maandag- en dinsdagavond een afspraak maken met Josine Zijlstra via info@phalaris.nl of 06-10351173.