Yoga Retreat Twente

Vrijdag 25 tot met zondag 27 november 2022

Een weekend yoga, heerlijk eten en ontspanning voor lijf en hoofd

De herfst is een heerlijk seizoen om erop uit te trekken in de natuur van Twente. Het hele bos is gehuld in oranje en gele kleuren. Het is een plek om te ontsnappen aan alle indrukken van de afgelopen periode. Terwijl buiten de temperatuur daalt, is het in de knusse huiskamer van de oerboerderij aangenaam. We steken de open haard aan om te relaxen tussen de yogalessen door.

Dit yogaweekend bestaat uit verschillende yogalessen, vol pension gezond vegan eten, wandelen, rust en verwend worden. Er is ook voldoende vrije tijd en ruimte voor jezelf. Een bijzondere plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Voor dit weekend is geen specifieke yoga ervaring vereist.

Na dit weekend voel je je energiek, fit, ontspannen en opgeruimd.

Datum: Vrijdag 25 november (15:00) tot en met zondag 27 november (15:00)

Meld je nu aan & koop een ticket

Programma

Tussen de activiteiten is er ruimte ingebouwd voor eigen/gezamenlijke bezigheden, opfrissen en rust en bezinning.

Accommodatie

Op deze historisch mooie plek staat een typische Twentse boerderij (Jan Jans begin 1900) die recentelijk helemaal getransformeerd is tot een groepsaccommodatie voor maximaal 15 personen. Het is een stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten, maar het is wel helemaal van deze tijd. Midden in de natuur, maar wel van alle luxe voorzien.

De Oerboerderij beschikt over een fijne huiskamer om even te relaxen, een grote yogaruimte op de authentieke zolder en mooie (eenpersoons)slaapkamers om je even terug te trekken.

Meer info over de locatie: www.drostes.nl

Recensie’s van voorgaande weekenden

Het was een heerlijk weekend. Goed georganiseerd op een bijzondere en mooie locatie. Heerlijk eten en fijne yogalessen. En alles op z’n tijd: rust, wandelen, eten, slapen, yoga. Ik kom zeker volgend jaar weer!

Clarisse

Wat een geweldig weekend was het. Ik ben heel erg blij dat ik met mijn vriendin ben meegegaan. Mijn doel was: zorgen voor lichaam en geest en dit is volledig uitgekomen door jullie gastvrije, rustige aandacht en perfecte manier van lesgeven

Stella

Bedankt voor alles, het was voor mij een indrukwekkend weekend. Mijn doel was dichter bij mijzelf komen en dat is zeker gelukt! Mede dankzij de prachtige omgeving, jullie warmte, fantastische gezonde kookkunsten en de goed sfeer. Ik bewonder jullie kennis, discipline, inzet en idealisme

Helma

OP ALLE fronten een TOP-weekend! Veel dank voor jullie fantastische organisatie, fijne lessen, heerlijk eten en mooie inspiratie! Heel graag tot volgend jaar

Erica

Kosten

In verband met de Corona maatregelen zijn alle kamers eenpersoonskamers

Eenpersoonskamer
met eigen douche en wasbak, wc op de gang
€440,-
Tweepersoonskamer (1 groot 2 persoons bed)
met eigen douche en wasbak, wc op de gang
€410,-
Tweepersoonskamer (2 losse 1 persoons bedden)
met douche, wasbak en wc op de gang
€410,-

Prijzen zijn inclusief:

  • 2 overnachtingen
  • Linnen en handdoeken
  • Maaltijden en drinken (koffie, thee)
  • BTW en toeristenbelasting
  • Gebruik van Yoga materialen, zoals matjes en kussentjes
Koop een ticket

Docenten: Romina Schut & Daniëlle Verstraate

Romina heeft haar eerste yogales op Bali gedaan, waarna ze direct gegrepen werd door de houdingen en bewegingen en de invloed op lijf en hoofd. Ze heeft haar yoga lerarenopleiding in India gevolgd. Met haar jaren lange ervaring als yogadocent leert ze je hoe je ruimte in lijf en hoofd kunt krijgen door yoga. Romina heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga en met name in de anatomie van het lichaam. Ze vergroot je bewustwording van het lijf, de spieren en het bindweefsel, zodat blessures verholpen of voorkomen kunnen worden. Romina is eigenaar van Merlijn Body & Mind center.

Daniëlle heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga en in de werking van yoga op het lichaam en de geest. Ze leert je om het bewustzijn te vergroten door zelfonderzoek naar je eigen krachten vanuit jouw innerlijk. Ze is zelf migrainepatiënt en heeft in het verleden rug- en nek/schouderklachten gehad. Door yoga zijn haar rug- en nek/schouderklachten verdwenen. Haar motivatie in het lesgeven zit in het kunnen bijdragen aan innerlijke ontwikkeling, leren voelen, cirkels doorbreken, het lekker in je vel voelen en het verlichten of verhelpen van lichamelijke klachten

Meestgestelde vragen:

Enkele veelgestelde vragen zijn hieronder toegelicht. Heb je een andere vraag, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen

De locatie is eventueel met openbaar vervoer te bereiken. Voorafgaand zetten we een mailing uit met de vraag of contactgegevens aan de andere deelnemers doorgegeven mogen worden. De deelnemers kunnen onderling afstemmen samen te rijden en benzinekosten delen.

De kamers zijn als 1-persoons te boeken. Je hoeft jouw kamer dus niet te delen en beschikt over een eigen douche en wastafel. Daarnaast is er vrije tijd je terug te trekken, eigen bezigheden in te plannen of juist gezelschap op te zoeken.

Stuur van tevoren een mail met jouw allergie en producten die je niet mag eten, dan kunnen we hier rekening mee houden in het weekend.

Graag zouden we eerst willen weten wat dit precies inhoudt, voordat we advies kunnen geven of deelname mogelijk is.

We bieden een divers programma aan. Ieder lichaam is anders en daarom zullen wij zeker rekening houden met beperkingen, blessures en verschillende niveaus. Het aanbod is daardoor ook voor iedereen toegankelijk. Voorafgaand zullen wij in de mailing vragen naar eventuele blessures. Mocht je daar eerder vragen over hebben, informeer per mail.

Voor nood, en voor de reis heen en terug, is dit handig. Wij zullen ook onze mobiele nummers overhandigen voor de thuisblijvers, zodat deelnemers gedurende het weekend zo min mogelijk op de mobiel kijken. Het verzoek is de mobiel op je eigen kamer in stilstand te laten en ook gedurende rustperiodes op de kamer de mobiel met rust te laten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Eenpersoonskamer met eigen douche
440,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Tweepersoonskamer (1 groot 2-pers bed) met eigen douche | Prijs pp
410,00
2 beschikbaar
Tweepersoonskamer (2 losse bedden) met gedeelde douche | Prijs pp
410,00
0 beschikbaar
Uitverkocht