Barre

Barre

Les Mills BARRE is de moderne versie van een klassieke balletles. Een krachtige workout van 40 minuten die zich voornamelijk op core, billen en bovenbenen concentreert. Op een elegante manier maak je gebruik van 1 of 1,5 kg gewichten en jouw lichaamsgewicht voor het versterken van je spieren en een evenwichtig postuur. BARRE is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven, a beautiful burn.

Ben je atletisch en bewust van je lichaam en geest? Houd je van regelmaat en wil je graag uitgedaagd worden? Dan is BARRE het programma voor jou. Een dans- of ballet achtergrond komt van pas, maar dit is zeker geen vereiste. Het programma is toegankelijk voor alle niveaus. De basis van het programma is een sterke core en een goede lichaamshouding. Vanuit daar volgen simpele toch uitdagende bewegingen. Naarmate je vaker deelneemt aan de les ga je merken dat je de bewegingen optimaal beheerst, waardoor je het uiterste uit je workout kan halen.

Het programma duurt 3 maanden, net als in Body Balance. Daarin is de choreografie en de muziek hetzelfde. De kracht van de herhaling zorgt ervoor dat je dieper in de houdingen en bewegingen komt. Na 3 maanden volgt een nieuw programma.

Voor wie?

De Barre lessen kunnen door iedereen gevolgd worden. Het is wel een pittige, dynamische les.

Wat mee te nemen?

Trek comfortabele kleding aan waar je vrij in kan bewegen en trek sokken of balletschoenen aan. In deze les maak je deels gebruik van een yogamat. Deze kun je lenen bij Merlijn of zelf  meebrengen. Neem eventueel een trui mee om aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, aan te doen.