Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga

In deze dynamische les volgen houdingen en bewegingen elkaar op. Deze yogavorm is een ontspannen flow van vloeiende bewegingen waarbij je eenvoudigweg je adem volgt en beweegt vanuit je centrum. Je zult veel elementen uit de Hatha yoga herkennen in deze les. Klassieke yogahoudingen, zonnegroeten en een flow op de ademhaling waarin we de tijd nemen om te onderzoeken wat jouw lijf nodig heeft. Op zondagochtend kun je goed wakker worden met deze les. Qua intensiteit is de les te vergelijken met Hatha Yoga. Inspanning en ontspanning volgen elkaar op. De ademhaling staat centraal, voor een meditatieve flow door de houdingen en bewegingen heen.

Ideaal om de zondag fris mee te beginnen.

Voor wie?

De Easy Flow Yoga lessen kunnen door iedereen gevolgd worden. Doordat er verschillende opties in houdingen worden aangegeven door de docent, is de les toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Wat mee te nemen?

De les is op blote voeten. Je kunt je eigen yogamat meenemen of er een bij ons lenen. Kom je vaker naar yoga, dan is het aan te raden een eigen mat te kopen; verkrijgbaar in onze winkel (€30,-). Neem eventueel sokken en een trui mee om aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, aan te doen.

Wanneer?