Gentle Yoga

Gentle Yoga

Iedereen kan yoga doen. Je leert bewegen binnen je eigen grenzen. De oefeningen zijn rustig, niet te lang en niet te zwaar. Op een lager pitje en met aandacht voor houding en beweging. Speciaal gericht op een ouder wordende lijf of wanneer je yoga graag op een zachte manier beoefent. Gentle Yoga is een rustige vorm van yoga die je meer energie geeft en het lijf soepel houdt. Gentle Yoga staat in het teken van persoonlijke aandacht en stapsgewijze opbouw. Ook met een blessure kun je heel goed deelnemen aan deze les.

Regelmatige beoefening van yoga vergroot je kracht, lenigheid, concentratievermogen en je vermogen om te ontspannen. Het verbetert je houding, en verhoogt je gezondheid en je plezier in het leven.

Voor wie?

De les is geschikt voor iedereen. Ervaring met Yoga is niet nodig. De les is toegankelijk voor alle niveaus. De les is ook geschikt voor senioren. De docent geeft verschillende opties aan, waardoor voor iedereen de juiste houding gevonden wordt. Ook kun je gebruik maken van een stoel om houdingen te vergemakkelijken.

Wat mee te nemen?

De les kun je volgen op blote voeten of met sokken aan. Je kunt je eigen mat meenemen of er een bij ons lenen. Kom je vaker naar de Gentle Yoga, dan is het aan te raden een eigen mat te kopen, verkrijgbaar in onze winkel (€30,-). Comfortabele kleding zorgt voor een meer intense ontspanning en beleving van de les. Neem sokken en een trui mee om aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, aan te doen.

Wanneer?