Poweryoga2018-07-04T17:07:53+01:00

Poweryoga

Poweryoga

Poweryoga, de westerse variant van Ashtanga Vinyasa Yoga, is een van de meest krachtige en dynamische vormen van Yoga. Vooral mensen die zich het best kunnen ontspannen door inspanning, voelen zich aangetrokken tot deze intensieve Yoga-stijl.

De individuele houdingen worden in een aaneengeschakelde serie beoefend, in een vrij hoog tempo. De ademhaling, die de verbinding vormt tussen het lichaam en de geest, speelt hierbij een belangrijke rol. Door beoefening van Poweryoga verbetert niet alleen je conditie, je figuur en je lichaamshouding, je voelt je ook veel energieker. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je bent beter bestand tegen stress.

Voor wie?

De poweryogalessen kunnen door iedereen gevolgd worden. Doordat er verschillende opties in houdingen worden aangegeven door de docent, is de les toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Wat mee te nemen?

De les is op blote voeten. Je kunt je eigen sticky mat meenemen of er een bij ons lenen. Kom je vaker naar poweryoga, dan is het aan te raden een eigen mat te kopen; verkrijgbaar in onze winkel (€30,-). Neem eventueel sokken en een trui mee om aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, aan te doen.

Wanneer?