Swasti Yoga

Swasti Yoga

Swasti Yoga geeft je ruimte in spieren en het bindweefsel. Deze les bestaat uit individuele houdingen waarbij spieren en het bindweefsel worden opgestrekt. In de strekking laten we de spieren ook nog een actie leveren. Daardoor wordt de spier in de lengte sterker. Daarnaast is er veel aandacht voor de mobiliteit en souplesse van de gewrichten. Elke les komt er een ander onderdeel van het lijf aan bod. We zoemen in op specifieke lichaamsdelen en spiergroepen. Zo kan een hele les gaan over de benen, de schouders of de heupen.

Voor wie?

De les is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. De les is ook geschikt voor mensen met rug-, heup- en bekkenklachten.

Wat mee te nemen?

De les kun je volgen op blote voeten of met sokken aan. Kom je vaker naar Swasti Yoga, dan is het aan te raden een eigen mat te kopen; verkrijgbaar in onze winkel (€30,-). Comfortabele kleding zorgt voor een meer intense ontspanning en beleving van de les. Neem eventueel sokken en een trui mee om aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, aan te doen.

Wanneer?