Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga

De kwaliteiten van Yin en Yang in 1 les. De dynamische en actieve houdingen en bewegingen (yang) worden gecombineerd met het langer aanhouden van verstillende yogahoudingen (yin). In de afwisseling van Yin en Yang vind je kracht, maar ook ontspanning. Een les om kracht op te doen, flexibeler te worden en naar binnen te keren.

Yin en Yang kunnen als tegenstelling gezien worden. Yang staat voor onder andere voor de zon, het mannelijke, kracht, warmte en licht.  Yin staat onder andere voor de maan, het vrouwelijke, zachtheid en donker. Ondanks de tegenstelling hebben we beide elementen nodig. Het is een dynamisch proces. In balans komen door leren aan te passen aan de omstandigheden.

Voor wie?

De Yin Yang Yogalessen kunnen door iedereen gevolgd worden. Het is een dynamische les, waarin gewerkt wordt met verschillende opties. Je kunt de les zo altijd  intensiever of zachter maken voor jezelf.

Wat mee te nemen?

De les kun je volgen op blote voeten. Je kunt je eigen mat meenemen of er een bij ons lenen. Kom je vaker naar Yin Yang yoga, dan is het aan te raden een eigen mat te kopen, verkrijgbaar in onze winkel (€30,-). Neem eventueel sokken en een trui mee om aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, aan te doen.

Wanneer?