Merlijn is een plek waar inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten

De inrichting, de faciliteiten en activiteiten, alles is afgestemd op het in balans brengen van lichaam en geest van onze bezoekers

Ruimten

De drie royale bewegingsruimten zijn sfeervol ingericht en verlicht, zodat alle activiteiten die er plaats vinden helemaal tot hun recht komen en dus tot optimale resultaten zullen leiden.

We hebben twee ruime kleedruimten waar je je kunt omkleden en na afloop kunt douchen. We hebben tevens voldoende kluisjes om je spullen tijdens de les op te bergen.

Daarnaast heeft Merlijn drie multifunctionele therapieruimten die gebruikt worden voor massages en andere behandelingen.

Sauna’s

Na een uurtje Poweryoga of Bodybalance is het heerlijk bijkomen in de luxueuze Finse sauna met kleurentherapie, of in één van de infrarood-sauna’s die het lichaam weer op een geheel andere wijze ontspannen en reinigen. Een bezoek aan de Finse sauna zuivert de huid, zorgt voor een goede doorbloeding en versterkt het immuunsysteem door de stimulering van lichaamseigen afweerstoffen. Een saunabeurt heeft ook invloed op de afgifte van verschillende stress- en gelukshormonen. De warmte van de infrarood sauna doet spieren en gewrichtsbanden ontspannen.

Met een lidmaatschap bij Merlijn kun je onbeperkt gebruik maken van de sauna faciliteiten.

Op de aller warmste dagen van het jaar komt het weleens voor dat we de Finse sauna niet aanzetten om energie te besparen. Je kunt altijd gebruik maken van de infra-rood sauna.

Je kunt geen gebruik maken van de sauna na de poweryogales op zaterdagochtend na 12:45. De sauna sluit 15 minuten voor sluiting.

Lounge

In de Lounge nodigen heerlijke diepe banken u uit tot onthaasten. Een moment voor jezelf, na een dag werken of met de kinderen, maar ook om de dag goed te beginnen. Merlijn is een ontmoetingsplek en biedt ruimte voor een kop thee met een vriend of vriendin.

Bij Merlijn is het thuiskomen.

Sappenbar

Geniet van heerlijke verse sappen bij Merlijn. Boordevol alleen maar seizoensgroente en fruit.Bleekselderij en gember hebben een zuiverend effect, appel en limoen geven je meer energie. Een heerlijke booster na de les. Kom proeven!

Slowjuice sappen

De verse sappen van Merlijn worden gemaakt met een Slowjuicer, welke de voedingswaarden uit fruit en groenten volledig behouden in het sap. Daarnaast maakt een slowjuicer het mogelijk om puur sap te persen uit harde groenten zoals wortel of gember.