Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Door Reiki te geven wordt het proces van zelfheling versterkt op een zachte en liefdevolle wijze.

Reiki: het doorgeven van universele energie

Het lichaam bestaat uit 5 soorten lichamen: een fysiek, emotioneel, mentaal, spirituele én energetisch lichaam. Met Reiki wordt in het energetisch lichaam gewerkt door contact te maken met de universele energie. Met reiki geven we het lichaam energie daar waar het nodig is; om te herstellen, om tot rust te komen, om blokkades te doorbreken of om een gevoel te duiden waar je niet helemaal bij komt. Degene die de reiki geeft, tuned-in op de energie van de ander en kan daarmee signalen voelen en registreren die na de reiki aan de deelnemer worden terug gekoppeld.

Dorien Tenhaeff geeft reiki sessies. Ze is geschoold in Reiki 1 en 2 en heeft de Teacher Training Pralaya Yoga afgerond. Dorien beoefent meer dan 15 jaar yoga, volgt tai chi lessen, speelt beachvolleybal, snowboard, wandelt en is veel buiten te vinden. Ze woont samen met haar vriend in Rijswijk en werkt bij de Nederlandse Volleybalbond.

‘Voornamelijk uit nieuwsgierigheid (en hardnekkige, onverklaarbare fysieke klachten) ben ik begonnen met sessies bij Dorien. Ik ben zeer enthousiast en dankbaar! De sessies geven me ontspanning, verbetering van mijn klachten en nieuwe inzichten over de oorsprong van mijn klachten en blokkades in mijn lijf. Een absolute aanrader!’- Ellen Janssens

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken voor een behandeling door contact op te nemen met Dorien Tenhaeff op 06-15023431 of mail naar dorien_tenhaeff@hotmail.com

Kosten: Een Reikibehandeling kost €60,-

Duur: Een reiki sessie duurt 1,5 uur. Dit bestaat uit een kennismaking, de reiki sessie zelf die ongeveer 45 tot 60 minuten duurt, de terugkoppeling en het nabespreken.

This site is registered on Toolset.com as a development site.