Training Mindfulness for Life – vrijdag middag

8-weekse training (start op 2 februari 2018)

“Gelukkig ben je niet gisteren, gelukkig ben je niet morgen, gelukkig ben je alleen op dit moment.”

Training-Bewustzijn-Mindfulness-bij-Merlijn-Body-en-Mind-Center_web

“Verwonderd | Vastberaden | Vriendelijk”

Iedereen loopt wel eens vast in het dagelijks leven. Soms zitten we gewoon even niet lekker in ons vel, soms hebben we het zwaarder door pijn, stress, burn-out, of depressie. Het is allemaal onderdeel van het leven. Je kunt dit niet altijd voorkomen, maar er wel voor kiezen hoe je er mee om gaat. Door te accepteren wat is, in plaats van er tegen te vechten, komt er vaak vanzelf een stukje ruimte en ontspanning. Het geeft je meer vrijheid om te kiezen. Er komt weer ruimte voor geluk, in dit moment!

Patronen van denken, voelen en doen veranderen is vaak een continu proces van bewustwording en bewustzijn. Daarom gaan we acht weken intensief aan de slag met de MBCT for Life training die ontwikkeld is aan de Universiteit van Oxford (MBCT = Mindfulness Based Cognitive Therapy). Deze training combineert eeuwenoude tradities met de moderne wetenschap van de cognitieve psychologie. Van dit programma is wetenschappelijk aangetoond dat het de kwaliteit van leven verbetert bij onder andere stress, depressie en pijnklachten.

Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 12 personen. Je krijgt oefeningen en tips mee om thuis aan de slag te gaan, ondersteund door een uitgebreide reader en audio opnames.

De training wordt verzorgd door: Marc van Heyningen van Siendo.
Marc houdt zich bezig met zo bewust mogelijk te zijn en zo bewust mogelijk te leven. Hij geeft workshops, trainingen en is coach. Bewust “bewegen” door middel van Qigong is daar voor hem een belangrijk onderdeel van.

Workshop

Wanneer? Vrijdag van 16:00 – 18:00

2, 9, 16, 23 februari 2018
2, 9, 16, 23 maart 2018

Extra (geen extra kosten voor deelnemers training):
11 maart: Meditatiedag op Uylenburg (den Hoorn)
29 juni: Terugkomdag (16:00 – 17:30)

Tijd: 16:00-18:00
Kosten: € 350,-
Voor wie?: Voor Iedereen die graag bewuster in het leven wil staan. Voor iedereen die vastzit in bepaalde patronen van denken en doen, en hier graag iets aan wil doen. Voor iedereen die zichzelf het geschenk wil geven om meer volledig in het nu te leven. Zowel met als zonder bepaalde klachten ben je van harte welkom.
Maximaal 12 deelnemers.

Locatie en aanmelden

Aanmelden via deze link: www.siendo.info/training/mindfulness

Je wordt doorgestuurd naar de website van de docent. Daar kun je verder lezen over de training. Klik op inschrijven om je inschrijving compleet te maken. 

Merlijn Body & Mind CenterPatrijsweg 12 | 2289 EX Rijswijk (Delft-Noord) | 070-3282222 |info@merlijn.eu