Workshop Introductie Mindfulness

Dinsdag 10 april 2018 | 19:30 – 21:00

Er gebeurt van alles in ons leven. Het liefste willen we dat aangename ervaringen zo lang mogelijk duren en willen we onaangename ervaringen vermijden. Daardoor zijn we continu ons geluk aan het najagen en proberen we pijn, of dat nu mentaal, emotioneel of fysiek is, te vermijden. We hebben echter niet altijd in de hand hoe het leven zich ontvouwt.

Je kunt onaangename ervaringen niet altijd voorkomen, maar er wel voor kiezen hoe je er mee om gaat. Door Mindfulness leer je een andere relatie aan te gaan met deze ervaringen. Een relatie waarin er ruimte is voor zowel de aangename, als de onaangename momenten. Door te accepteren wat is, in plaats van er tegen te vechten, komt er vaak vanzelf ruimte en ontspanning. Het geeft je meer vrijheid om te kiezen, in plaats van dat je je leven laat bepalen door je automatische patronen van denken, voelen en doen. Er komt weer ruimte voor geluk, in dit moment!

De intentie van deze introductie is om te verkennen of Mindfulness iets voor je is en of je de commitment wilt maken om hier acht weken mee aan de slag te gaan. Daarom zal er ruimte zijn voor uitleg over de 8-wekentraining ‘Mindfulness for Life’ en kun je vragen stellen over Mindfulness en over de 8-weken training.

Docent: Marc van Heyningen van Siendo (06-13300268 | life@siendo.info

Workshop

Kosten: € 15,-, inclusief thee.
Datum: dinsdag 10 april 2018 | 19:30 – 21:00

Locatie en aanmelden

Merlijn Body & Mind CenterPatrijsweg 12 | 2289 EX Rijswijk (Delft-Noord) | 070-3282222 | info@merlijn.eu
Je kunt je aanmelden per onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”1283″ title=”Workshop Introductie Mindfulness”]