Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

 

 

Vriendelijker zijn voor jezelf

Oké zijn met wie je bent, hoe je je ook voelt

Zelf-saboterende patronen loslaten

We kunnen vaak zo streng zijn voor onszelf. We straffen onszelf bewust of onbewust af en doen het nooit goed genoeg. We saboteren onszelf, in plaats van dat we onze werkelijk grootsheid durven te laten zien. Dit ligt vaak ten grondslag aan veel mentale en fysieke problemen. Een compassietraining of heartfulnesstraining kan je helpen om met meer compassie en vriendelijkheid naar jezelf en je ervaring te kijken. Het focust en bouwt voort op een belangrijk kernpunt van de mindfulness: vriendelijk aanwezig zijn met wat er is. Je ontwikkelt de kwaliteiten van compassie en vriendelijkheid, en leert goed zorg te dragen voor jezelf. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 12 personen. Je krijgt oefeningen en tips mee om thuis aan de slag te gaan, ondersteund door een uitgebreide reader en audio opnames.   Je kunt hier meer lezen en je inschrijven voor de training >

 

Wanneer?

Donderdag van 19:30 – 22:00

  • 3, 10, 17 en 24 november 2022
  • 1, 8, 15 en 22 december 2022
  • Opfrissessie: datum volgt nog

Kosten: € 425,- (wanneer je je meer dan drie weken van tevoren aanmeldt is de bijdrage € 375,-). 

Aanmelden

Aanmelden via deze link: www.silenz.nl/compassietraining Je wordt doorgestuurd naar de website van de docent. Daar kun je verder lezen over de training en jezelf inschrijven. 

De workshop wordt verzorgd door:

Marc van Heyningen

Marc heeft zelf ervaren hoe het is om te worstelen met veel piekeren en zorgen, angst, depressie, burn-out en lichamelijke klachten. Mindfulness hielp hem hieruit. Hij vond een bron van rust en kwam weer in zijn kracht te staan, met beide benen op de grond. Vanuit deze ervaring begeleidt hij jou graag naar een leven van innerlijke stilte, vreugde, kracht en vertrouwen. Hij is opgeleid als mindfulnesstrainer, coach, wetenschapper en docent. www.silenz.nl (06-13300268 | marc@silenz.nl)

 

 

 

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Share This Story, Choose Your Platform!