Cursus Access Bars

//Cursus Access Bars

Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops
Dit event is voorbij.

Tijdens deze Cursus leer je hoe je zelf een Access Bars behandeling kunt geven.

Docent Elna Kempers, ism Marlies de Koning vertelt in de diepte over wat Access Bars is en hoe je zelf behandelaar kunt worden.

Tijdens de cursus geef je twee keer en ontvang je twee keer de Barsbehandeling zodat je goed weet waar de punten zitten. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat, het lesboek en een kaart met de punten, zoals die worden vastgehouden mee, zodat je altijd hier op terug kunt kijken.

Na een cursus dag kan je zelf Barsbehandelingen geven of uitwisselen. De cursus duurt 1 dag en verstrekt je de basis voor een denken vanuit creëren en zelf bewust zijn van hetgeen wat er afspeelt bij jou.

Op donderdag 11 april 2019 wordt er een introductie workshop gegeven door Elna, zodat je ervaren of je mee zou willen doen aan de volledige cursus van Acces Bars.

Wat is Access Bars en wat doet het?

Er zijn 32 drukpunten op het hoofd die in verbinding staan met jouw karaktereigenschappen. Tijdens een Bars sessie worden de 32 punten op het hoofd in verschillende samenstellingen licht aangeraakt door de behandelaar, waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, conclusies, beslissingen, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. Tijdens een Access Bars behandeling voel je je volledig ontspannen. Ook na een behandeling ben je ontspannen en ervaar je meer ruimte in het hoofd.

Je persoonlijkheid bepaalt hoe je handelt, hoe je dingen ervaart en welke patronen er zijn in jouw gedachten en doen. Die ik, die persoonlijkheid, heeft in de loop van je leven conclusies getrokken en verwachtingen gecreëerd. Het is zo, omdat het zo is en omdat je het altijd zo gezien en ervaren hebt. Je persoonlijkheid bevat ook herhalende gedachten en conclusies waarin je vast kunt zitten.

Tijdens een Bars sessie wordt je weer teruggezet in de daadwerkelijke jij, de daadwerkelijk blauw druk. De ruis wordt tijdens het hebben van de Bars sessie van de lijn afgehaald. Niet alleen uit dit leven ook uit de vele levens hiervoor.

In het kort “verwijdert” een bars sessie oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte innemen en je energie systeem zwaar en overbeladen maken.

Om een aantal van de 32 punten te noemen: lichaam, heling, communicatie, connecties, creativiteit, seksualiteit, gewaar zijn.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat zijn de voordelen van een Access Bars behandeling?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

De workshop wordt verzorgd door:

Elna Kempers

Door mijn eigen zoektocht en passie voor energieën in combinatie met het menselijk lichaam, heb ik door de jaren heen technieken geleerd die het steeds makkelijker maken onszelf en het lichaam te ondersteunen. In mijn praktijk Balanspunt in Den Haag behandel ik veelal emotionele, psychische en lichamelijke klachten.