Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

 

 

Themamiddag Loslaten

Leren loslaten en accepteren. Het klinkt zo makkelijk maar vaak vinden we het toch zo moeilijk. Iedereen herkent het wel: Er gebeurt iets en je hebt daarover een bepaalde gedachte, en je weet wel dat je het zou moeten loslaten, maar toch lukt het je niet. Het blijft je bezighouden, of je probeert in alle macht er iets aan te veranderen. Je weet wel dat als je zou leren loslaten en accepteren dit minder stress zou opleveren, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze workshop gaan we oefenen met loslaten en accepteren. We gaan met het lijf bezig, want als je in je lichaam kan loslaten gaat dat vaak gepaard met mentaal loslaten. Ook gaan we kijken naar wat we eigenlijk aan het vasthouden zijn en hoe we hier vanuit een realistisch perspectief naar kunnen kijken.

De workshop wordt verzorgd door:

Samatha Hosea

Sommige vrienden van mij zeggen dat mijn comfortzone nèt buiten mijn comfortzone ligt. En dat klopt soms ook wel. Ik houd zeker van een uitdaging, maar vind het belangrijk om wel steeds contact te houden met wie ik ben en wat mijn tempo is. Door mijn coachingsopleiding en massage achtergrond kan ik hierin steeds beter dichtbij mezelf blijven. Bij Merlijn bied ik massage coaching aan; ik help mensen met hun persoonlijke ontwikkelingstraject door middel van massages.

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.

Loslaten 20-10-2023

35,00

20 beschikbaar

 

 

Wie komt er?

25 mensen zijn aanwezig Themamiddag Loslaten

Share This Story, Choose Your Platform!

Share This Story, Choose Your Platform!