Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

 

 

Een nee naar de ander is vaak een ja naar jezelf. We geven invulling aan deze ‘innerlijke’ ja zodat het voor jezelf duidelijk is wanneer en waarom je nee zou kunnen zeggen. Zo kan er in het dagelijks leven blijvende verandering optreden.

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen? Heb je moeite met conflicten? Voel je vaak pas achteraf dat iemand over je grens heen is gegaan? Weet je wel dat je je grenzen beter zou moeten aangeven maar vind je dit moeilijk? In deze workshop gaan we ontdekken wat grenzen zijn, waar ze liggen en hoe we ermee om kunnen gaan. Door je bewust te worden van waar je grenzen liggen en deze duidelijk te communiceren kom je in je kracht te staan en kun je zelfvertrouwen opbouwen. Samen kijken we naar wat er gebeurt als er over je grenzen heen wordt gegaan en hoe je dit kunt voorkomen. Hierbij gebruiken we het lijf. Door goed te voelen in je lijf ga je ervaren waar je grens ligt en leer je jezelf op een gezonde manier te begrenzen. Aan het einde krijg je praktische handvatten mee om mee aan de slag te gaan.

Samantha Hosea

Samantha geeft coachingsessies bij Merlijn en gebruikt massage om hierbij contact te maken met de diepere lagen in iemands Zijn. Thema’s die ze vaak tegenkomt bij klanten (en bij zichzelf) zijn het aangeven van grenzen, jezelf laten zien, vanuit je eigen kracht leven en loslaten. Over deze onderwerpen geeft ze dan ook met plezier workshops om zo samen te ontdekken welke stappen je kunt zetten in een vrijer en authentieker leven.

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.

Grenzen voelen 31-3-2023

35,00

18 beschikbaar

 

 

Wie komt er?

8 mensen zijn aanwezig Workshop Grenzen Voelen

Share This Story, Choose Your Platform!

Share This Story, Choose Your Platform!