Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops
Dit evenement is voorbij.

2-weekse cursus: vrijdag 24 en 31 januari

In de Introductie cursus yoga leer je de basis van yoga. Je leert niet alleen de houdingen en bewegingen kennen vanaf de basis, maar ook de yogafilosofie. Je leert kennen waar yoga vandaan komt en je maakt kennis met de anatomie van het lichaam. Je krijgt uitleg over ademhaling en meditatie en leert dit toepassen.

Als nieuwe yogi raden we aan om de introductiecursus te volgen om uit te vinden welke vorm van yoga bij je past en de houdingen vanaf de basis te leren kennen. Voor meer ervaren yogi’s is dit een prachtige manier om wat meer te leren over de achtergrond van yoga, terug te keren naar de basis en hoe het nu in hun leven in te passen is.

Programma:

  • week 1: Introductie yoga, yogafilosofie, basishoudingen, anatomie
  • week 2: Houdingen, ademhaling, meditatie, persoonlijk advies

De workshop wordt verzorgd door:

Romina Schut

Tijdens vele reizen door Azië is Romina gegrepen door Yoga, houding en beweging. Ze ontmoet op haar reizen bijzondere docenten die haar inspireren. De kennis en kunde van docenten over de hele wereld neemt ze mee in haar lessen. Romina is een technische docent, met veel aandacht voor anatomie. Ze leert je de yogahoudingen uit te voeren met beleid en binnen de grenzen van jouw lijf. Zodat je op een gezonde en menselijke manier kan bewegen.

Share This Story, Choose Your Platform!