Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Komen jullie ook samen op avontuur?

Op zondag 31 oktober is er een workshop kind-ouderyoga bij Merlijn. Tijdens deze workshop krijgen jullie de gelegenheid om anderhalf uur lang samen te genieten van yogahoudingen, ontspanningsoefeningen, visualisatie, massage en spel.

De workshop staat in het teken van het samen ontdekken, plezier beleven en vertrouwen op elkaar. Naast het doen van yogahoudingen uit de hatha yoga nemen we ook een uitstapje naar de partneryoga en acroyoga. Het laatste halfuur van de workshop besteden we aan het samen ontspannen. Dit doen we door middel van een massage, een eindontspanning en het samen kleuren van een mandala.

De workshop is geschikt voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. Ook (klein)kinderen met opa/oma, tante/oom of ander familielid zijn welkom!

De prijs van €25,- is per koppel.

De volgende workshop staat gepland op zondag 14 november 2021: 13.00 – 14.30.

De workshop wordt gegeven door:

Iris Koelewijn, een ervaren docente in de kinderyoga, kind-ouderyoga en Yin yoga. Iris is op haar 14e begonnen met het volgen van yogalessen. Iris voelde zich zo thuis op de yogamat dat ze haar ervaringen graag wilde delen met kinderen. Drie jaar na haar eerste yogales heeft Iris haar opleiding tot kinderyogadocente afgerond. Nu, op 23 jarige leeftijd, geeft Iris les aan zowel kinderen als volwassenen, maar het allerliefste geeft ze les aan het kind sámen met de volwassene.

Wanneer u inhoudelijke vragen heeft over de workshop kunt u contact opnemen met de docente door een mail te sturen naar iris.koelewijn@hotmail.com.

Share This Story, Choose Your Platform!