In je kracht met mindfulness

//In je kracht met mindfulness

Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

“Peace of mind is found by stopping to look for it.”

Op zoek naar rust in je hoofd?

Je altijd al afgevraagd wat mindfulness nu precies is?

Vraag je je af wat mindfulness voor jou kan betekenen?

Wil je een 8-weekse training volgen, maar twijfel je nog?

In deze workshop kun je ervaren wat mindfulness voor je kan betekenen, hoe het je rust kan brengen en je in je kracht kan zetten. Het is een combinatie van ervaren van mindfulness en uitleg over mindfulness. Er komen drie thema’s aan bod:

  • Wat is mindfulness?
  • Hoe werkt mindfulness?
  • Wat kan mindfulness voor mij betekenen?

Daarmee kun je verkennen of mindfulness iets voor je is en of je een volledige 8-weekse mindfulnesstraining wilt volgen, welke je alle tools aanreikt om mindfulness te integreren in je leven. Daarom zal er ook ruimte zijn voor uitleg over de 8-weekse mindfulnesstraining en kun je vragen stellen over mindfulness en over de 8-weekse training.

De workshop wordt verzorgd door:

Marc van Heyningen

Marc heeft zelf ervaren hoe het is om te worstelen met veel piekeren en zorgen, angst, depressie, burn-out en lichamelijke klachten. Mindfulness hielp hem hieruit. Hij vond een bron van rust en kwam weer in zijn kracht te staan, met beide benen op de grond. Vanuit deze ervaring begeleidt hij jou graag naar een leven van innerlijke stilte, vreugde, kracht en vertrouwen. Hij is opgeleid als mindfulnesstrainer, coach, wetenschapper en docent.

www.silenz.nl (06-13300268 | marc@silenz.nl)