Workshop kracht en flexibiliteit deel 2

//Workshop kracht en flexibiliteit deel 2

Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Hoe kan jij je spieren effectiever trainen tijdens jouw yoga les?

Kan jouw lichaam nog effectiever in een yoga houding?

Door bewuster te worden van de mechanica van je eigen lijf en zijn ‘zwakke’ plekken kan je de spieren op die plekken sterker maken.
Dit klinkt misschien op de eerste plaats erg verstandelijk maar door de specifieke oefeningen mindful uit te voeren kan je nog dieper en bewuster je lichaam ervaren. Door deze oefeningen te combineren met ademhalings oefeningen kan jij je lichaam nog effectiever maken. Dit is waar yoga, ooit, voor bedoeld is. De yogis die soms voor maanden in de Himalaya’s verbleven, een zo’n sterk en efficiënt werkend lichaam te geven.

Wanneer je lichaam op zijn effectiefst werkt is het op z’n sterkst/ gezondst en dat zal jij kunnen ervaren.
Je organen werken beter, je immuunsysteem functioneert beter, de overbrenging van energie naar de spieren werkt beter. Jij voelt je beter, slaapt lekkerder en zit lekkerder in je vel. Naast specifieke houdingen om de ‘zwakkere’ spieren te versterken en de sterke (dominante) spieren meer te stretchen zullen we in ‘traditionele’ houdingen kijken hoe jouw lichaam daar het meest in balans in kan zijn en jouw geest en lichaam daar op reageert.

Deel 1 en deel 2 zijn los van elkaar te volgen.

De workshop wordt verzorgd door:

Danny Snoek

Danny heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkelt in Ashtanga Yoga, Pralaya, Yin yoga, ademhalingstechnieken, Mindfulness en andere stijlen en combineert deze in zijn eigen stijl om lichaam en geest in balans te brengen en het lichaam gezond en sterk te houden.
Danny geeft op een “down to earth” manier zijn lessen en workshops waarbij interactie met de deelnemers voorop staat.

“Ik ben vooral erg gepassioneerd in het overbrengen van wat ik in de afgelopen jaren heb ervaren, heb geleerd en nog kan leren”.