Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops
Dit evenement is voorbij.

In deze online meditatie challenge via zoom nemen Danielle en Romina je in 15 dagen mee in meditatie. We beginnen deze 2 weken dagelijks om 8 uur met mediteren voor 20-30 minuten. We houden het heel laagdrempelig, zodat iedereen kan deelnemen. Ook als je geen ervaring hebt met mediteren. We begeleiden je iedere ochtend met verschillende meditaties en technieken. We bouwen de lessen op naar steeds langer stilzitten.

We starten deze challenge met een introductie. Deze kun je volgen op donderdag 30 september van 19.15 – 20.15 of zaterdag 2 oktober van 10.00 – 11.00. Daarna volgen de meditaties iedere dag van maandag 4 oktober tot en met 17 oktober.

Voor deze challenge is het handig een kussen of blok en warme kleding erbij te pakken. Pak er een dekentje bij om je warm te houden. Je kunt ook op een bankje of stoel meedoen. Voor deze challenge is geen ervaring vereist. Een schriftje kan een ondersteuning zijn om ervaringen op te schrijven en jezelf meer van een afstand te observeren.

Wanneer?

Introductie: donderdag 30 september van 19.15 – 20.15 en/of zaterdag 2 oktober van 10.00 – 11.00

Meditatiesessies: 4 oktober t/m 17 oktober 2021 dagelijks om 8:00 (weekend 9:00)

Deelname kost 1 credit via jouw eigen abonnement of rittenkaart. Je vindt de lessen in de yogibit. Je kunt dus ook een deel van de challenge volgen. Het is ook mogelijk een losse workshopkaart a €45,00 aan te schaffen om de hele serie voordelig te volgen (zie tickets). Een paar dagen voor de start van de challenge ontvang je de koppelingen naar zoom voor deze challenge. 

Waarom mediteren?

Je bent een groot deel van de dag naar buiten gericht. In interactie met collega’s, het gezin, met focus op je werk en de boodschappen. Maar hoe vaak kijk je naar binnen? 95% van ons functioneren gebeurt onderbewust. Zoals je op automatische piloot naar je werk kunt rijden zonder erbij na te denken. Het is als de ijsberg die onder water ligt. Slechts 5% van jouw dag gaat bewust. Zoals het koken van spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Met mediteren verken je jouw binnenwereld, jouw onderbewuste. Daar liggen al jouw patronen opgeslagen. Vaak al opgedaan in jouw jeugd. Meditatie geeft je een gereedschapskist met tools om jezelf en jouw patronen te leren kennen en herprogrammeren. Met mediteren pel je elke keer een laagje van jouw interne ui af, zodat je dichterbij jouw kern komt. Je pelt lagen van patronen, gedachten en emoties af. Wanneer je meer in verbinding komt met jezelf, dan kun je je beter verbinden met de mensen om je heen. En die verbinding maak je door middel van de energie in jezelf en de energie in alles om je heen. Alles is energie. De kwantumfysica heeft aangetoond dat er nog veel meer is dan we geleerd hebben bij onze natuurkunde lessen op school. In de kern van het kleinste deeltje bevinden zich golven van energie. Jouw gedachten en acties beïnvloeden deze energie. In meditatie komen we in contact met de energie in onszelf en alles om ons heen. Jij bent in staat om met deze energie jouw eigen wereld vorm te geven.

In deze meditatie challenge nemen we je elke ochtend mee in een meditatie. We bouwen het rustig op, zodat iedereen mee kan doen. Gedurende de challenge gaan we meer de diepte in. Voorafgaand aan de challenge is er een introductie workshop. Daarin leggen we alles uit over hoe je moet mediteren en waarom je zou mediteren. Waar komt meditatie eigenlijk vandaan? Hoe kun je lekker zitten, zonder dat je benen gaan slapen? Alle praktische kanten komen aan bod.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wie komt er?

9 mensen zijn aanwezig Meditatie Challenge (online)

Share This Story, Choose Your Platform!

Share This Story, Choose Your Platform!