Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Merlijn en de kracht van Yin & Yang

In deze workshop worden de concepten Yin en Yang in verhaalvorm aan je gepresenteerd.

Je wordt meegenomen in een verhaal over Merlijn die de kracht achter Yin en Yang leert kennen. Ga lekker achterover zitten en luister naar het verhaal om meegevoerd te worden op de zoektocht die Merlijn onderneemt om deze concepten beter te leren kennen. Merlijn komt er steeds meer achter dat de concepten van Yin en Yang onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en hij krijgt een steeds dieper begrip van hoe die relatie in elkaar zit, én hoe die relatie zich in hem – en in de wereld om zich heen – verhoudt.

Het verhaal wordt af en toe onderbroken met een actieve oefening, zodat je zelf kunt ervaren wat deze begrippen inhouden. De oefeningen hebben allemaal te maken met je lijf, met een stukje bewustwording, of met een concept dat ondersteunend is voor een bewuster leven.

Zo worden luisteren en activiteit verwoven tot een levend verhaal waaraan je zelf deel kunt nemen, zodat je de krachten van Yin en Yang ook in je eigen leven meer kunt gaan herkennen.

De concepten van Yin en Yang komen uit een oud Chinees gedachtengoed. Vaak zien we deze concepten als tegenstellend, maar zoals veel Chinese denkbeelden zit er veel gelaagdheid in het begrip ervan, zodat je een steeds dieper en dieper inzicht kunt opbouwen over deze alomvattende energieën in het leven.

Kom luisteren naar een mooi verhaal en verwonder je over de kracht van Yin en Yang!

De workshop wordt verzorgd door:

Samatha Hosea

Sommige vrienden van mij zeggen dat mijn comfortzone nèt buiten mijn comfortzone ligt. En dat klopt soms ook wel. Ik houd zeker van een uitdaging, maar vind het belangrijk om wel steeds contact te houden met wie ik ben en wat mijn tempo is. Door mijn coachingsopleiding en massage achtergrond kan ik hierin steeds beter dichtbij mezelf blijven. Bij Merlijn bied ik massage coaching aan; ik help mensen met hun persoonlijke ontwikkelingstraject door middel van massages.

Share This Story, Choose Your Platform!