3 wegen naar rust in je hoofd

//3 wegen naar rust in je hoofd

Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Rust | Ruimte | Kracht

“Gedachten zijn geen feiten, en zeker niet degenen die beweren dat wel te zijn.”

Is jouw hoofd ook altijd zo druk?

Veel nadenken, zorgen, piekeren, depressiviteit, angsten…. eigenlijk ontstaan ze allemaal in ons hoofd. Onze geest kan zo verschrikkelijk druk zijn, dat we er zelf wel eens gek van worden en het helemaal zat zijn. We laten ons dan meenemen door onze gedachten en dit kan heel vermoeiend zijn.

Het mooie is dat het maar gedachten zijn, en geen waarheid. Je kunt hieruit stappen.

Tijdens deze workshop verkennen we drie manieren waarop je dit kunt doen en rust, ruimte en vrijheid kunt ervaren:

  1. De Weg van de Adem
  2. De Weg van de Pen
  3. De Weg van de Krijger

Meer uitleg over deze drie wegen volgt tijdens de workshop. Verder gaan we vooral ervaren en oefenen, zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunt. Voor de tweede weg is het handig om een pen en schrijfboekje mee te nemen.

De workshop wordt verzorgd door:

Marc van Heyningen

Marc heeft zelf ervaren hoe het is om te worstelen met veel piekeren en zorgen, angst, depressie, burn-out en lichamelijke klachten. Mindfulness hielp hem hieruit. Hij vond een bron van rust en kwam weer in zijn kracht te staan, met beide benen op de grond. Vanuit deze ervaring begeleidt hij jou graag naar een leven van innerlijke stilte, vreugde, kracht en vertrouwen. Hij is opgeleid als mindfulnesstrainer, coach, wetenschapper en docent.

www.silenz.nl | 0613300268 | marc@silenz.nl