Workshop VIP dag

//Workshop VIP dag

Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops
Dit event is voorbij.

Een VIP – een Very Important Person – dat ben jij! Gun jij jezelf een dag met jezelf?

Tijdens deze VIPdag mag jij jezelf even op de eerste plaats zetten. Je staat stil bij wie je bent en wat er nou eigenlijk gaande is in je leven. Want ja, wanneer heb je daar nou echt tijd voor?!? Op deze dag nodigen we je uit jezelf in de ogen te kijken, onder begeleiding van twee coaches en in een veilige setting.

We kijken van buiten en van binnen. We werken met het lijf, met stilteoefeningen, er staat een yogales in de planning, er is een vegetarische lunch en we gebruiken creatieve en lichaamsgerichte bewustwordingsoefeningen. Zo kijken we wat er overblijft als je je even niet laat meesleuren door de buitenwereld, en proberen we te ontdekken wat je onderliggende behoefte is, zodat je straks in die buitenwereld weer verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen behoefte en geluk.

Coaching is een rode draad door deze dag; met prikkelende vragen en oefeningen gericht op zelfreflectie nodigen we je uit om wat dieper in jezelf te kijken.

Kom jezelf vieren door middel van liefdevolle zelfreflectie?

We zien je graag!

Lunch, thee en lekkers is inbegrepen.

Foto: Nanda Korver

Door wie ? Nicolette Datema en Samantha Hosea

Samen deden ze de coachingopleiding en zijn sindsdien aan de slag als coach.

Nicolette is ook yogadocente en daarnaast verdiept zij zich nog steeds verder in het Boeddhisme, Mindfulness, (Zen)meditatie, yoga en geweldloze communicatie. Rust, bewustwording en verbinding zijn voor haar erg belangrijk.

Samantha geeft massage coaching sessie bij Merlijn, waarin er door middel van massage de dieper liggende emotionele, mentale en spirituele lagen aangeraakt mogen worden.

Samen begeleiden ze met veel liefde deze VIPdag.