Workshop Vrede tussen hoofd en hart

//Workshop Vrede tussen hoofd en hart

Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Zegt je ratio vaak het ene maar je gevoel het andere?

In deze workshop nemen we een kijkje in het hoofd en in het hart. Wat maakt nou dat deze soms niet op een lijn zitten? Je hoofd vs. je hart. Is het een eeuwige strijd? Heb jij dat ook wel eens dat het lijkt alsof je hoofd en je hart in de boksring staan? Alsof ze het niet met elkaar eens zijn en je weet niet naar wie je moet luisteren?

In de workshop gaan we kijken hoe het komt dat je hart soms het ene zegt en je hoofd het anderen. En of dit ‘nou eenmaal zo is’, of dat je er iets mee kunt doen.

Door middel van lichaamsgerichte oefeningen gaan we kijken wat er speelt binnen je hoofd en wat er speelt binnen je hart. Beiden hebben zo hun eigen functie. Door je bewust te worden van hun kracht en zwakte kun je kiezen wanneer je waar naar wilt luisteren zodat er minder strijd is.

De workshop wordt verzorgd door:

Samantha Hosea

Samantha begeleidt in haar massage coaching praktijk regelmatig mensen die het moeilijk vinden om in hun lijf te voelen. Hierbij staat het leren en durven luisteren naar wat er van binnen leeft centraal. In haar workshops werkt ze altijd met bewustwording en gebruikt hierbij zoveel mogelijk het lijf.