Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Workshop Jezelf masseren

Aanraking is belangrijk. Zonder aanraking kunnen we niet leven. Maar niet iedereen heeft een partner die graag aanraakt, en een goede massage therapeut is ook niet altijd voorhanden.

Jezelf masseren is dan een goede optie, en zeer goed te doen. In deze workshop staan we eerst stil bij welke delen van je lijf wel wat aandacht kunnen gebruiken. Daarna gaan we in op de manier van aanraken, en wat te doen bij pijn. Ook laten we verschillende technieken de revue passeren. Van hieruit zoomen we in op een bepaald lichaamsdeel en bekijken we ook waar dit holistisch gezien voor zou kunnen staan. Gaandeweg leer je jezelf masseren op een manier die helend is voor je lichaam en geest.

Aan het einde van de workshop heb je niet alleen handvatten gekregen om jezelf te masseren, maar heb je ook iets geleerd over je eigen lichaam en hoe jij je tot je lichaam verhoudt. Zo kan er meer harmonie in jezelf en in je eigen lijf komen.

De workshop wordt verzorgd door:

Samatha Hosea

Sommige vrienden van mij zeggen dat mijn comfortzone nèt buiten mijn comfortzone ligt. En dat klopt soms ook wel. Ik houd zeker van een uitdaging, maar vind het belangrijk om wel steeds contact te houden met wie ik ben en wat mijn tempo is. Door mijn coachingsopleiding en massage achtergrond kan ik hierin steeds beter dichtbij mezelf blijven. Bij Merlijn bied ik massage coaching aan; ik help mensen met hun persoonlijke ontwikkelingstraject door middel van massages.

Share This Story, Choose Your Platform!