Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops
Dit evenement is voorbij.

Workshop Lekker in je vel

Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn vel. Maar hoe komt dit nu eigenlijk? En wat kun je eraan doen?

In deze workshop onderzoeken we wat het precies betekent als je niet goed in je vel zit. Wat zit hier precies in de weg en wat maakt dat je je zo voelt? Waar heeft het mee te maken en wat kun je hier precies van leren?

Tegenslag en weerstand is onlosmakelijk deel van het leven, maar het blijft vaak moeilijk om hiermee om te gaan. Hoe reageer jij als je het moeilijk hebt? Wil je je het liefst verstoppen, of doe je er alles aan om het beter te maken? We onderzoeken wat je neiging is en of het ook anders kan.

Met lichaamsgerichte oefeningen gaan we naar binnen kijken, om je bewust te worden wat er zich binnen je vel bevindt. Door duidelijk te krijgen wat er van binnen aan de hand is, kun je ook van binnen de oplossingen laten komen, zodat je deze naar buiten toe kunt toepassen.

De workshop wordt verzorgd door:

Samatha Hosea

Sommige vrienden van mij zeggen dat mijn comfortzone nèt buiten mijn comfortzone ligt. En dat klopt soms ook wel. Ik houd zeker van een uitdaging, maar vind het belangrijk om wel steeds contact te houden met wie ik ben en wat mijn tempo is. Door mijn coachingsopleiding en massage achtergrond kan ik hierin steeds beter dichtbij mezelf blijven. Bij Merlijn bied ik massage coaching aan; ik help mensen met hun persoonlijke ontwikkelingstraject door middel van massages.

Share This Story, Choose Your Platform!