Workshop Nek- en schouderklachten

//Workshop Nek- en schouderklachten

Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Heb je last van nek en schouders ? Misschien straalt het zelfs door naar hoofd, armen of rug. Wil je er nu echt aan werken? Doe mee aan de 100 dagen challenge!

Om permanente veranderingen in het lichaam te gaan ervaren en klachten bij de oorzaak aan te pakken, is het belangrijk om bewust een langere periode aan de klachten te werken.

Je leert meer over de oorzaak van nek- en schouderklachten. Tijdens deze workshop leer je om te gaan met nek- en schouderklachten door middel van yogaoefeningen, bewustzijnsoefeningen, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Deze 100 dagen challenge kan je helpen om de klachten te verminderen, te voorkomen of zelfs te verhelpen.

Na deze workshop kun je zelf thuis aan de slag middels een aangereikt 100 dagen challengeprogramma bestaande uit een handout en tips.

De workshop wordt verzorgd door:

Daniëlle Verstraate

Daniëlle heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga en gespecialiseerd in de werking van yoga op het lichaam en de geest. Ze leert je om het bewustzijn te vergroten door zelfonderzoek naar je eigen krachten vanuit het eigen innerlijk. Ze is zelf migrainepatiënt en heeft in het verleden rug- en nek/schouderklachten gehad. Door yoga zijn haar rug- en nek/schouderklachten verdwenen. Ze wil jullie in 100 dagen meenemen in dit proces.