Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

 

 

10-weekse cursus Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap ondergaat het vrouwelijk lichaam allerlei veranderingen. Fysiek, mentaal en hormonaal maakt je lichaam zich klaar het kindje te laten groeien. Met de cursus Zwangerschapsyoga bereid je je op een bewuste en ontspannen manier voor op de bevalling én blijf je op een verantwoorde manier in beweging.

Wat leer je in de cursus?

De cursus is gericht op de veranderingen gedurende de zwangerschap en de eventuele kwalen/klachten die hiermee gepaard gaan. Denk maar aan de beruchte kuitkrampen, carapale tunnelsyndroom, zwangerschapsincontinentie, rug- en bekkenpijn, slecht slapen, etc. Met behulp van gerichte oefeningen leer je met deze veranderingen om te gaan. Zo maak je de zwangerschap bewust mee en kun je de bevalling positief ingaan met de ademhalingstechnieken en de aandachtsoefeningen die tijdens de cursus aangereikt worden. Ook kom je meer te weten over de hormoonhuishouding, acupressuur drukpunten- en massage technieken. Deze technieken worden gebruikt om de ongemakken tijdens de zwangerschap en bevalling te verlichten of klachten tijdens of na de zwangerschap te verminderen. Daarnaast is er veel tijd in de les voor de yogahoudingen en beweging, maar dan met aanpassingen, passend bij het veranderende lijf. Zo kun je je volledige zwangerschap in beweging blijven. Je bevindt je tijdens deze cursus in een groep dames die allemaal ongeveer even ver zijn in de zwangerschap. En bouw je in 10 weken tijd een band op met elkaar, zo kun je elkaars ervaring delen en leren van elkaar. Door vragen te stellen aan elkaar en aan de docente, ben je volledig voorbereid op de bevalling.

Voor wie?

Voor dames die op dinsdag 9 mei 2023 (eerste cursusdag) 20 – 29 weken zwanger zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga.

Kosten

€195,- inclusief partnerdag en terugkomdag. Inclusief een kopje thee om even na te kletsen na de les.

De data van de cursus zwangerschapsyoga

Iedere dinsdag van 20:15 – 21:15:

  • 9/16/23/30 mei 2023
  • 6/13/20/27 juni 2023
  • 4/11 juli 2023
  • Partnerdag: 4 juli 2023 (de rol van de partner wordt uitgebreid besproken)
  • Terugkomdag: 8 weken na laatste bevalling (datum n.t.b.)

NB data en tijd zijn onder voorbehoud van kleine wijzigingen.

De cursus wordt verzorgd door:

Kavita Anroedh

Al op jonge leeftijd raakte ik vertrouwd met yoga. Nadat ik zelf 2 zwangerschappen achter de rug had en de voordelen van yoga tijdens de zwangerschap had ervaren, heb ik besloten dat ik andere vrouwen met mijn kennis en ervaring ga begeleiden gedurende deze bijzondere periode van hun leven. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in zwangerschapsyoga.

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.

Zwangerschapsyoga 9-5-23

195,00

7 beschikbaar

 

 

Wie komt er?

36 mensen zijn aanwezig Zwangerschapsyogacursus

Share This Story, Choose Your Platform!

Share This Story, Choose Your Platform!