Yoga Retreat Ibiza september 2020

//Yoga Retreat Ibiza september 2020

Yoga Retreat Ibiza 

Zaterdag 26 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020

Een luxe yogaweek op een van de prachtigste plekken van Ibiza

We nemen je mee naar Ibiza, het eiland van prachtige natuur, vrijheid, hippies en magische krachten. We verblijven in een schitterende 5* ecovriendelijke villa met zwembad. Op deze unieke, prachtige locatie aan zee zorgen we voor een onvergetelijke yogavakantie.

In deze Yoga week kom je los van de dagelijkse dag. Deze retreat is een week helemaal voor jezelf. Laat je onderdompelen in yoga, meditatie, ontspanning, heerlijk & gezond eten en de natuur van dit waanzinnige eiland.

Deze yogavakantie bestaat uit verschillende yogalessen, vol pension plantaardig eten, rust en verwend worden op de meest prachtige locatie van Ibiza. De villa beschikt over een yogaplatform met uitzicht over zee. Een chef-kok maakt de heerlijkste gerechten. Slaapkamers met uitzicht over zee. Er is ook voldoende vrije tijd en ruimte voor jezelf om te zwemmen of het eiland te verkennen. Een hele bijzondere plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Data: Zaterdag 26 september – vrijdag 2 oktober 2020

Meld je nu aan

Accommodatie

Een gloednieuwe Feng Shui ontworpen villa, een 5* plus accommodatie. Als je denkt aan Feng Shui, denk je misschien automatisch aan minimalistisch. Je zult overtroffen worden door de kunst, het meubilair en de natuurlijke materialen. Het is meer dan een accommodatie. Het is een gevoel, een beleving. Elke kamer, elk terras, elke centimeter van de tuin heeft een verhaal te vertellen. Het is een unieke overnachtingsplek, een sfeervolle ruimte om je te verbinden met je eigen verhaal, emoties en jezelf. Het yogaplatform bevindt zich op het hoogste gedeelte van de tuin met een prachtig uitzicht op rotsachtige land en de zee.

Locatie

Deze uitzonderlijk luxe villa bevindt zich op een rustige plek, vlakbij San Miguel: Ibiza. Een perfecte plek om te ontspannen, nieuwe energie op te doen, je terug te trekken en te genieten van de mooie natuur die Ibiza te bieden heeft. De villa bevindt zich op en een klif met een eindeloos en adembenemend uitzicht op zee. De locatie is omringd door dennenbossen en olijfbomen, genesteld in een rots. Met zijn ligging in het noorden van het eiland kun je genieten en je vooral elke dag verbazen over de typische zonsondergang van Ibizia. Naast de tuin bereik je via een ruig klif pad een klein afgelegen strand. Ibiza is echt ontzettend mooi!

Het eten

Chefkok Remko serveert dagelijkse de heerlijkste verse maaltijden. Er worden alleen Raw en Vegan gerechten geserveerd waar het water je van in de mond loopt. Alleen de puurste, 100% organische producten (uit eigen tuin) worden gebruikt. De chefkok maakt de heerlijkste sushi, chai lattes, burgers, spring rolls, muffins en cheescake. Alle gerechten kun je zonder schuldgevoel eten. Zo ervaar je een detox van binnenuit.

De maaltijden worden geserveerd op de prachtige veranda met uitzicht over zee of in de grote woonkamer. Onderdeel van het retreat is ook een picknick in de natuur.

Programma

Tussen de activiteiten is er ruimte ingebouwd voor eigen/gezamenlijke bezigheden, opfrissen en rust en bezinning.

Kosten

De kamers en prijzen zijn op basis van 2 of 3 personen. Je kunt de kamer delen met een vriend of vriendin of wij zoeken een kamergenoot voor je. Alle kamers hebben een eigen WC op de kamer. Voor de gedetailleerde brochure en prijslijst, mail Romina (info@merlijn.eu)

Tweepersoons 1 groot hemelbed
met eigen badkamer
€1450,- (p.p.)
Tweepersoons 2 losse bedden
met eigen badkamer
€1450,- (p.p.)
Driepersoonskamer (3 losse bedden)
met eigen badkamer (met bad)
€1300,- (p.p.) 
Aanmelden

Wat is inbegrepen in deze luxe 5* yogavakantie op Ibiza?

 • 6 overnachtingen/7 dagen
 • Dagelijks 2 yogasessies (o.a. hatha/flow yoga, yin yoga, meditatie, nidra)
 • 6x een workshop anatomie/filosofie
 • Goodie bag
 • Ecovriendelijk zeep en shampoo/conditioner
 • Gebruik van 100% organic handdoeken en badhanddoeken
 • Gebruik van 100% organic bedlinnen
 • Dagelijkse schoonmaak
 • Dagelijks een verse fruitbowl
 • Dagelijks een heerlijk 3 gangen brunch
 • 1x een picknick
 • Dagelijks 3 gangen diner
 • Onbeperkt water en kruidenthee
 • Gebruik van zwembad
 • Gebruik van yogamatjes, -blokken, -dekens
 • De hele week begeleiding van 2 yogadocenten
 • De liefde van alle maaltijden/snacks bereid door een chefkok

Docenten: Romina Schut & Danielle Verstraate

Romina heeft haar eerste yogales op Bali gedaan, waarna ze direct gegrepen werd door de houdingen en bewegingen en de invloed op lijf en hoofd. Ze heeft haar yoga lerarenopleiding in India gevolgd. Met haar jaren lange ervaring als yogadocent leert ze je hoe je ruimte in lijf en hoofd kunt krijgen door yoga. Romina heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga en met name in de anatomie van het lichaam. Ze vergroot je bewustwording van het lijf, de spieren en het bindweefsel, zodat blessures verholpen of voorkomen kunnen worden. Romina is eigenaar van Merlijn Body & Mind center.

Daniëlle heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga en in de werking van yoga op het lichaam en de geest. Ze leert je om het bewustzijn te vergroten door zelfonderzoek naar je eigen krachten vanuit het eigen innerlijk. Ze is zelf migrainepatiënt en heeft in het verleden rug- en nek/schouderklachten gehad. Door yoga zijn haar rug- en nek/schouderklachten verdwenen. Haar motivatie in het lesgeven zit in het kunnen bijdragen aan innerlijke ontwikkeling, leren voelen, cirkels doorbreken, het lekker in je vel voelen en het verlichten of verhelpen van lichamelijke klachten

Aanmelden voor Ibiza

Wil je met ons mee naar Ibiza in september 2020? Stuur dan een mail naar info@merlijn.eu met jouw naam, adres en telefoonnummer.

Je ontvangt dan de uitgebreide brochure met alle informatie die je nodig hebt. Daarin vind je uitgebreide informatie over de lessen, de kamers, het eten en de accommodatie.

2019-10-03T12:53:38+01:00