Faciliteiten

Een moment voor jezelf. Met een fijne les, een bezoek aan de sauna en een kopje thee in onze lounge. Bij Merlijn staat alles in het teken van jouw lijf en de ontspanning van jouw mind. We hebben 3 ruime zalen waar de groepslessen plaatsvinden. Daarnaast kun je na de les genieten van onze sauna’s. Een Finse sauna en een infrarood sauna. We hebben kleedkamers met kluisjes en douches. Plof daarna op een van onze banken in de lounge voor een kopje thee of een gezond sapje.

 

Onze 3 zalen

Merlijn beschikt over 3 grote zalen voor het geven van de groepslessen, cursussen en workshops. De zalen variëren in grootte van 60m2 tot 150m2. Alle zalen beschikken over natuurlijke ventilatie (ramen) en airco’s voor op de warme dagen in het jaar.

Sauna's

Om jouw bezoek aan Merlijn compleet te maken, kun je na de les gebruik maken van onze sauna’s en douches. Je hebt keuze uit een Finse sauna en een Infrarood sauna. De Finse sauna is gemengd. Vrouwen en mannen komen vanuit hun eigen kleedkamer gezamenlijk in dezelfde sauna. Er is wel een aparte Infrarood sauna in zowel de dames- als herenkleedkamer. Deze zijn niet gemengd. 

Badkleding is niet verplicht. Je mag wel je badkleding dragen. Neem een grote handdoek mee om op te zitten en slippers voor in de douche en sauna. 

Lounge

De lounge is het hart van Merlijn. Hier heten onze gastvrouwen je welkom. Ontmoet andere yogi’s aan onze stamtafel. Ga lekker zitten op onze banken om bij te kletsen met een vriend of vriendin. Wij zijn niet alleen hele goede docenten, maar zetten ook hele lekkere koffie. Waar heb je zin in? Een gezond sapje of een cappuccino. De lounge is een perfecte plek om nog wat te schrijven of te lezen.  

Kleedkamers

In onze ruime kleedkamers voor mannen en vrouwen kun je je omkleden en al je spullen veilig opbergen in de kluisjes. De kleedkamers geven direct toegang tot de douches en sauna's.