Faciliteiten

Heerlijk ontspannen na de les in onze sauna’s en lounge

Bij Merlijn staat alles in het teken van jouw fysieke lijf en de ontspanning van jouw mind. We hebben 3 ruime zalen waar de groepslessen plaatsvinden. Daarnaast kun je na de les genieten van onze sauna’s. Een Finse sauna en een infrarood sauna. We hebben kleedkamers met kluisjes en douches. Plof daarna op een van onze banken in de lounge voor een kopje thee of een gezond sapje.

Sauna

Om jouw bezoek aan Merlijn compleet te maken, kun je na de les gebruik maken van onze sauna’s en douches. Je hebt keuze uit een Finse sauna en een Infrarood sauna. De Finse sauna is gemengd. Vrouwen en mannen komen vanuit hun eigen kleedkamer gezamenlijk in dezelfde sauna. Er is wel een aparte Infrarood sauna in zowel de dames- als herenkleedkamer. Deze zijn niet gemengd. 

Badkleding is niet verplicht. Je mag wel je badkleding dragen. Neem een grote handdoek mee om op te zitten en slippers voor in de douche en sauna. 

Zalen

Merlijn beschikt over 3 grote zalen voor het geven van de groepslessen, cursussen en trainingen. De zalen variëren in grootte van 60m2 tot 150m2. Alle zalen beschikken over natuurlijke ventilatie (ramen) en airco’s voor op de warme dagen in het jaar.

De Lounge

Na een les en een sauna bezoek kun je nog even heerlijk neerploffen in een van onze banken. Voor het lezen van een boek, om te kletsen met een vriend of vriendin en na te genieten. Neem een lekker kopje thee of koffie of proef een van onze verse sappen uit de slowjuice.