Visie

Elke les meer jezelf

Merlijn is een plek waar je thuiskomt. Hier staat innerlijke groei centraal. Je komt binnen in een oase van rust. De dag glijdt van je af. Alles wat je bezighoudt en alle gedachten kun je loslaten. We kennen je bij naam en weten wat je nodig hebt in de les. Hier hoeft even helemaal niets. We creëren een zorgeloze omgeving waar je diepgaand kunt ontspannen en je gedachten kunt laten stromen. Onze diverse lessen en kundige docenten begeleiden je met aandacht op jouw reis naar zelfontdekking.

Voor ieder lijf, individuele behoefte en iedere levensfase is er een passende les. Met zorg en aandacht voor het individu. Onze lessen nodigen je uit om een dieper bewustzijn van je eigen lichaam en innerlijke zelf te ontwikkelen. Je leert je lijf beter kennen en je leert beter voelen. We moedigen je aan om naar binnen te kijken, contact te maken met je eigen gevoelens en een liefdevolle relatie met je lichaam te ontwikkelen. We laten je ontspannen en leren je om zachter te zijn, maar ook voor kracht, buikspieren en dynamische lessen ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast bieden we je iedere les verdieping voor innerlijke groei. Hier ligt extra de nadruk op in onze meditaties, workshops en retreats. Stap voor stap onthul je je eigen potentieel en vind je steeds meer verbinding met jezelf. Alle kracht zit al in je. Met onze lessen helpen we je alleen maar om het te ontdekken. Bij Merlijn omarmen we altijd een vleugje magie. Je bent je eigen tovenaar, je eigen Merlijn. Je gaat opgefrist, uitgerust, energiek en met een positieve blik weer naar huis. Elke les een stukje dichter bij jezelf.

In onze fijne lounge kun je de les afsluiten met een kopje thee of koffie. Aan onze stamtafel ontmoet je andere yogi’s. Je bent hier onderdeel van een community, je bent een Merlijner. Je volgt hier niet alleen een les, maar je neemt een ochtendje voor jezelf. Met een les, een bezoek aan de sauna en een kopje thee. Dat alles met veel humor en gezelligheid.

Het hart van Merlijn is ons team van kundige docenten en toegewijde gastvrouwen. Onze 55 wekelijkse lessen worden gegeven door vaste, vertrouwde gezichten met daaromheen een schil van nieuwe experts. Met de kennis en ervaring van onze docenten zijn de lessen gevarieerd en worden met passie gegeven. We willen je inspireren om je eigen, unieke pad te vinden door het verkennen van verschillende bewegingservaringen. Je kunt bij ons kiezen uit de solide basis van lessen, maar je ook laten verrassen door onze dynamische mix van docenten, workshops, retreats en specials.

Om elke les meer jezelf te kunnen zijn