Massage coaching

Door écht contact te maken creëer je ruimte om dingen die niet lekker lopen anders te benaderen. Hierdoor word je steeds meer wie je van binnen bent.

Je lichaam drukt uit wie jij van binnen bent, met al je gedachten, gevoelens, verhalen en indrukken. Als je er naar durft te luisteren, zul je merken dat het weerspiegelt wat er van binnen speelt. Dit principe staat centraal in de holistische massage.

Contact als basis voor groei

Zit je vast? Klopt er iets niet? Heb je vaak een gevoel van ‘ik weet het niet’? Wil je groeien als persoon en schrik je er niet voor terug om jezelf onder de loep te nemen, met een onderzoekend oog te kijken naar wie je werkelijk bent, om zo te herkennen welke kant je op wilt gaan?

Holistische massage gebruikt de samenwerking tussen geest en lichaam als uitgangspunt om jou te ondersteunen bij de stappen die je zet. De fysieke aanraking helpt je beter te leren luisteren naar wat je lichaam je vertelt en ondersteunt bovendien je gezondheid. De dingen in het leven die niet goed lopen, komen vast te zitten in je lichaam op een diepere laag. Om deze weer los te trekken is bewustwording nodig.

Ik gebruik holistische massage om via de aanraking van jouw lichaam contact te leggen met de laag waarop het niet meer stroomt. Alle pijn is stagnatie. Door vragen te stellen kunnen er diepere lagen doorvoeld worden, inzichten naar boven komen en stagnaties bewust gemaakt worden. Hierdoor leer je je eigen lichaam beter kennen, ontstaat er meer contact met jouw kern en kun je deze beter naar buiten brengen

Nieuwsgierig? Neem contact op met Samantha Hosea. Ik ontmoet je graag.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken voor een massage door contact op te nemen met Samantha Hosea (info@inner-compass.nl  of 06-22036086). Meer info: http://www.inner-compass.nl

Samantha Hosea verzorgt massage coaching bij Merlijn. Merlijn beschikt over een volledig ingerichte massageruimte.