Massage

Een massage herstelt lichaam en geest. Neem een pauze van de dagelijkse drukte. Een massage biedt diepe ontspanning. We verzorgen ontspanningsmassages, Lua Lomi massages en sportmassages.

Ontspanningsmassage

Ook wel klassieke massage genoemd, deze massagevorm zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Het kalmeert lichaam en geest door spierspanning los te laten. Het gaat om zachte, lange, strijkende en knedende bewegingen en lichte, ritmische bewegingen op de bovenste lagen van de spieren.

Lua Lomi massage

Lua Lomi heeft zijn wortels in de oude Hawaiiaanse vechtkunst. Deze kenmerkende en zelden geziene variant van Lomi Lomi ontstond op het eiland Maui en werd oorspronkelijk gebruikt voor de snelle revalidatie van gewonde krijgers. Het creëert ruimte in je lichaam, brengt je botten weer in lijn en verdrijft stijfheid van spieren en pezen.

Sportmassage

De meest stevige van onze massages. Het biedt een goede voorbereiding op lichamelijke activiteit en bevordert het herstel van het lichaam na zware inspanningen, zware arbeid of sport. Het verbetert de flexibiliteit, vermindert het risico op blessures en helpt bij het herstelproces van aandoeningen zoals verrekte spieren.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken voor een massage via: https://www.alexandersmassage.nl/afspraak-maken/

Alexandre verzorgt massages in de avonduren van alle weekdagen behalve de donderdag. Ook in het weekend ben je van harte welkom!

Alexandre verzorgt massages bij Merlijn. Merlijn beschikt over een volledig ingerichte massageruimte.

Prijzen: 

  • 30 min: €32,50
  • 60 min: €62,50
  • 90 min: €87,50
  • 120 min: €112,50