Body Balance

Body Balance

Body Balance is een gevarieerde body & mind-les uit het programma van Les Mills. Bij Body Balance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Verschillende lessen worden zo gecombineerd in een leuke afwisselende les. Het Body Balance programma wordt 3 maanden achtereen gedaan. Zo kun je de kracht van herhaling ervaren en dieper in de houdingen komen. Na 3 maanden volgt een nieuw programma. Bij Body Balance verbeter je je houding, lenigheid, kracht, coördinatie en evenwicht. Je vermogen om te ontspannen wordt vergroot, waardoor de dagelijks stressfactoren minder invloed op je hebben.

Voor wie?

De Body Balance lessen kunnen door iedereen gevolgd worden. Er is geen voorkennis van Yoga, Pilates of Tai Chi vereist.

Wat mee te nemen?

De les kun je volgen op blote voeten of sokken. Je kunt je eigen mat meenemen of er een bij ons lenen. Kom je vaker naar Body Balance, dan is het aan te raden een eigen mat te kopen, verkrijgbaar in onze winkel (€30,-). Neem eventueel sokken en een trui mee om aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, aan te doen.

Wanneer?