Bij Merlijn bieden we regelmatig workshops aan of organiseren we interessante lezingen. Hieronder zie je welke activiteiten we komende tijd aanbieden.

Laden Workshops

Je wordt meegenomen op een ontspannende klankreis onder begeleiding van de Tibetaanse klankschalen, gongs, sjamaan drum en andere instrumenten.

Tijdens deze klanksessie ga je ontspannen liggen en genieten van de rustgevende klanken. De klanken en dus eigenlijk de trillingen werken op verschillende lagen, de fysieke, geestelijke en emotionele. De trillingen resoneren met het water waaruit ons lichaam grotendeels bestaat en komen diep binnen in elk cel van ons lichaam. Ze helpen de energetische blokkades op te heffen waardoor de energie in ons lichaam weer vrij kan stromen en wij ons beter voelen.

Waarschuwing: deze sessie is afgeraden aan mensen met een hart pace maker en mensen met zware psychische stoornissen

De volgende klankschalen meditaties vinden plaats op:

vrijdag 11 september 2020
vrijdag 9 oktober 2020
vrijdag 6 november 2020
vrijdag 18 december 2020
(data onder voorbehoud van wijzigingen)

De klankschalen meditatie wordt verzorgd door:

Mijn naam is Asameé Szczupak. Ik kom uit Polen en woon bijna de helft van mijn leven al in Nederland. Hier voel ik me thuis. Muziek is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest hoewel ik nooit een instrument heb bespeeld. Ik luister graag naar muziek en merk dat het een therapeutisch effect op mij heeft.

Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met de Tibetaanse klankschalen en vanaf het eerste moment voelde ik dat er iets bijzonders is ontstaan tussen ons. Ja, ik voelde een soort band of relatie met de klankschalen en dan vooral met de klankschalen die ik kocht. Eigenlijk voelt het alsof zij mij kiezen. Na een tijd is het duidelijk geworden voor mij wat ik met de klankschalen en ook andere instrumenten wilde doen en dat ik met klank als holistische therapie methode wilde werken. Ik geef klankmassages, chakra behandelingen met de stemvorken en organiseer klankbad sessies.