Voor het eerst Yoga proberen? Of gewoon benieuwd naar onze studio?

Kom een proefles bij ons volgen!

Via onderstaand formulier kan je je direct aanmelden voor een proefles. Je kiest direct een les op het lesrooster uit. Een proefles kost €7,50

aanmelden proefles

Lukt het niet om je aan te melden voor een proefles digitaal? Stuur dan een mail naar info@merlijn.eu. Of bel ons op 070-3282222. Je bent ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen en direct mee te doen.

Weet je niet goed welke les bij je past? Lees hier meer over de verschillende (yoga-)lessen, of neem contact met ons op.

Lessen om mee te beginnen

Heb je nog nooit Yoga gedaan, dan zijn de volgende lessen fijn om uit te proberen. Ze zijn niet te zwaar en prima te volgen als beginner.

  • Hatha Yoga is een klassieke les waarin dynamische bewegingen, houdingen en ontspanning elkaar afwisselen. Er is veel aandacht voor de ademhaling.
  • Meridiaan Yoga werkt op de energiebanen in het lichaam. Blokkades worden opgeheven en doorstroming van energie bevordert.  Dat gebeurt door middel van houdingen, bewegingen en massages
  • Body Balance is een iets pittigere les, maar wel een hele fijne door de combinatie van Yoga, pilates en tai chi. De choreografie op fijne muziek zorgt voor een flow van bewegingen.
  • Yin Yoga is voor diegene die het liefst wil ontspannen. Deze les laat je tot rust komen in je lijf en in je hoofd. Je gaat slaperig weer naar buiten. Door de stretches en het langer aanhouden van de houdingen kan deze les wel uitdagend zijn.